Zendingen en retourzendingen

VERZENDKOSTEN
Voor bestellingen die door de brievenbus kunnen bieden wij aan om deze tegen een gereduceerd tarief van € 3,50 te verzenden. Hierbij wordt door ons webshop-systeem rekening gehouden met lengte, hoogte, breedte en uiteraard gewicht. Indien één van deze waarde niet past zal de optie van het gereduceerde tarief niet verschijnen en geldt er een verzendbijdrage van € 6,95.
Voor alle bestellingen tot 10 kg (of niet voldoen aan de brievenbuseisen) betaalt u € 6,95 verzendkosten.

Let op: bij betaling onder rembours zijn wij genoodzaakt extra "rembourskosten" in rekening te brengen. In totaal komen de verzendkosten bij het versturen onder rembours dus op € 24,41. Rembourszendingen zijn alleen mogelijk bij een bestelbedrag van maximaal € 500 euro. Hierboven zal deze optie niet worden aangeboden.
 
Verzendkosten zijn inclusief BTW.
WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN

ANNULEREN
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos, tenzij de producten speciaal voor u zijn besteld. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan kunt u het pakket bij bezorging weigeren. Indien BespaarPC reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. 
 
RETOURNEREN/AFKOELPERIODE
Consumenten hebben een bedenksperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikelen 6, 7 en 8 van onze algemene voorwaarden.
 
Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. BespaarPC zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
 
Bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Wij adviseren om bij retourzending te kiezen voor de pakketpost van PostNL. Voor verzending van een pakket tot 10 kg (met Track & Trace) betaalt u  € 6,95. Tevens ontvangt u een track&trace code waarmee u de bestelling kunt volgen. De gevolgen van transport naar ons zijn voor uw risico.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan BespaarPC kenbaar te worden gemaakt. Gebruikt u hiervoor ons e-mailformulier op de contactpagina. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht. Na het aanmelden van een retour heeft u wederom 14 dagen om de producten retour te zenden. Houdt wel rekening met de tijd die de vervoerder nodig heeft om het pakket binnen 14 dagen bij ons af te leveren.
Kort samengevat heeft u tot 28 dagen om het pakket aan ons te retourneren. Na ontvangst pakket tot 14 dagen om uw retour te melden. Daarna tot 14 dagen tot het pakket daadwerkelijk bij ons is afgeleverd.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan BespaarPC heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourontvangst aan u terugbetaald.
 
Retouradres:
BespaarPC
Bongerd 14
3344 DA Hendrik/Ido/Ambacht

GETOONDE VOORRADEN
Wij maken gebruik van een dropship-methode. Dit houdt in dat de getoonde voorraden de voorraden zijn die wij mogen reserveren bij onze leveranciers.
Normaliter worden deze binnen enkele ogenblikken bijgewerkt. Echter komt het wel eens voor dat er vertraging is bij het verwerken van de getoonde voorraden. 
Mocht na een bestelling een of meerdere producten niet op voorraad blijken te zijn, krijgen wij bericht van onze leverancier. Wij nemen daarna contact met u op, over de verdere afhandeling van de bestelling.

Follow us on Facebook