Wij bieden onze klanten de volgende betaalopties:

 • iDeal
 • Rembours levering
 • IBAN / Bankoverschrijving
 • BitCoins
 • PayPal

Wanneer u de bestelling persoonlijk komt afhalen ook:

 • Contant
 • PIN
 • Visa
 • MasterCard


iDeal:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. De animatie laat u snel zien wat iDEAL precies is.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
 • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

iDEAL is geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door een webwinkel.

Heeft u nog geen toegang tot internetbankieren bij een van de deelnemende banken? Neem dan contact op met uw bank om dat snel te regelen. Dan kunt u binnenkort uw online aankopen met iDEAL betalen!

Om de veiligheid van de betalingen via iDeal te kunnen waarborgen werken wij samen met betalingsverwerker Mollie. Zij zorgen dat de meest recentste veiligheidsvoorzieningen gerealiseerd zijn in ons betaalproces.

Levering onder rembours:

Wanneer u kiest voor "levering onder rembours", verzenden wij de bestelling via PostNL. PostNL levert de bestelling af op het door u opgegeven adres. U betaald de chauffeur het verschuldigde bedrag.
Let op: De betaling dient contant en afgepast betaald te worden. De PostNL-chauffeurs hebben geen wisselgeld of pinautomaat bij zich.
Na betaling overhandigd de chauffeur de bestelling. Mocht u op het moment van leveren geen contant geld in huis hebben, kunt u de chauffeur verzoeken het pakket af te leveren op het afhaalpunt bij u in de buurt. Hier kunt u in de meeste gevallen wel met pin betalen.

IBAN / Bankoverschrijving

Deze betaalmethode geeft uzelf de bank opdracht tot betalen. In uw elektronische omgeving of op papier vult u de benodigde gegevens in. Wij werken samen met Betaalprovider Stichting Mollie Payments. Wanneer u kiest voor deze betaalmethode verschijnt er een venster met als geadresseerde Stichting Mollie Payments. De vermelde bankrekening is van Stichting Mollie Payments. Het totaalbedrag wordt gegeven door ons systeem. Zodra het verschuldigde bedrag is bijgeboekt op de rekening van Stichting Mollie Payments, ontvangen wij direct bericht dat de bestelling verzonden kan worden.

Voorbeeld betaalscherm IBAN / overschrijving t.g.v. Mollie

IBAN overboeking Mollie

U kunt ook het verschuldigde bedrag overmaken op ons eigen rekeningnummer. Dit is NL06 INGB 0006 6294 74 ten name van BespaarPC. Wanneer het bedrag is bijgeschreven op onze bankrekening, verzenden wij de bestelling. Wij bekijken onze bankrekening 2 maal per dag, te weten omstreeks 9:00 en 16:00.
Deze manier van betalen is de minst snelle manier. U heeft wel zelf alle controle.

BitCoins

BitCoins is een relatief nieuwe manier van betalen. BitCoins is een elektronisch betaalmiddel dat ingezet kan worden voor verschillende doeleinden. Om ermee te kunnen betalen werken wij samen met betaalverwerker Mollie. Deze zet het totaalbedrag van de artikelen en verzendkosten om tegen de dagkoers die bij de BitCoins hoort. Na ontvangst van uw betaling verzenden wij de bestelling.

PayPal

Met PayPal kunt u betalen met uw E-mailadres. PayPal garandeert in sommige gevallen aankoopbescherming. Deze bescherming is ter vergelijken met die CreditCard-maatschappijen u aanbieden. Na ontvangst van uw betaling verzenden wij de bestelling.

Contant, PIN of CreditCard (bij afhalen):

Wanneer u kiest voor "contant of PIN (bij afhalen)", kunt u betalen met gepast contant geld, wanneer u de bestelling komt afhalen. (Wij hanteren € 50,- als grootste biljet)
Wij beschikken ook over een PIN-automaat, die de meeste Europese betaalkaarten accepteert. (Maestro, MasterCard, VISA)
De betaalkaart dient wel voorzien te zijn van een betaalchip en PIN-code. Een magneetstrip en handtekening zijn helaas uitgesloten.

Follow us on Facebook