Wanneer u een defect heeft aan uw computer, tablet, GSM of notebook is dit uiteraard heel vervelend.
U wilt zo snel mogelijk dat deze weer gebruikt kunt worden.

Wij van PCvoordelig begrijpen dit uiteraard als geen ander en zoeken altijd naar de snelste en beste manier om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.

Hoe gaat PCvoordelig te werk

U kunt altijd bij ons langskomen om de defecte apparatuur af te geven. Echter zonder afspraak bestaat de kans dat wij bij een klant-locatie aan het werk zijn.
Wij willen u ook adviseren om een afspraak in te plannen. Dit kan per telefoon, per mail, maar ook op onze site via deze link.


Telefoon, Smartphone, GSM

Telefoon/GSM toestellen proberen wij binnen 4 uur weer gerepareerd te hebben. Helaas zijn er modellen en reparatie-opties waarbij dit niet lukt. U krijgt hier uiteraard van te voren een melding van.


Tablet (Computers)

Voor een defecte tablet hebben wij meestal één werkdag nodig. Door de motage van diverse onderdelen (gelijmd) dienen de onderdelen rustig verhit te worden totdat de lijm stroperig begint te worden. Om niet in eens de volle hitte te centreren op één punt, dat als gevolg kan hebben het scheuren/smelten van frame, LCD.
Om dit uit te sluiten hebben wij een methode ontwikkeld die langzaam de onderdelen verhit. Door deze tragere manier van verhitten, is de reparatieduur wel langer.


Computers en Notebooks

Voor problemen met computer en/of notebook/laptop zijn wij afhankelijk van de snelheid van de machine, de aard van het probleem en de beschikbaarheid van diverse onderdelen.
Door al deze factoren is het helaas niet mogelijk om een tijdsindicatie te geven.
Wanneer u de computer of laptop/notebook langs komt brengen bekijken wij de moeilijkheidsgraad van de reparatie. Wij geven u een globale tijdsindicatie mee.
Na reparatie krijgt u van ons bericht, meestal per telefoon, dat uw computer of laptop weer klaar is om af te halen.

Bij al onze reparaties geven wij u een inleverbewijs mee. Deze dient u te bewaren zodat u bij ophalen het zelfde bewijs kunt overleggen. Zonder dit bewijs kunnen wij u het apparaat niet mee geven.
Na overhandiging van de apparatuur krijgt u bij ons een factuur mee. Deze facturen worden door verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd om u eventueel te vergoeden.


Waar kunt u uw apparaten afgeven

Om u goedkopere prijzen te kunnen aanbieden hebben wij geen winkelpand. Wij werken zogezegd "vanuit huis".
U kunt de goederen langsbrengen op:

BespaarPC / PCvoordelig.nl
Bongerd 14
3344DA Hendrik Ido Ambacht

Follow us on Facebook